Skip to main content
Dél-DunántúlMecsek-Villány-ZselicTuristaház

Annafürdő Vendégház

By 2020.11.04.augusztus 18th, 2021No Comments

Annafürdő a Tolnai-hegyhát déli részén, a Völgység találkozásánál, gyönyörű parkerdei környezetben, öreg fák árnyékában egyaránt várja az aktív, vagy a nyugodt kikapcsolódásra vágyó kirándulókat. A gróf Apponyiak egykor kedvelt üdülőhelye méltán viseli a nevét ma is, mivel gróf Apponyi Rudolfné szül. Benckenndorf Anna után nevezte el a lakosság a helyszínt közel 150 éve, miután a köznép javára engedte át a ma már nem látható fürdőépületét. A megyét átszelő piros turistaútvonal érinti Annafürdőt, ahol pihenőtó, vadaspark, kilátó, lombkoronaösvény, erdei játszótér, tanösvények, interaktív eszközök, bérelhető kerékpárok, kemence, tűzrakóhely és erdei kisvendéglő is rendelkezésre áll.

Tovább a 3D sétára

Szolgáltatások:

Annafürdő Vendégházban családok, házaspárok, kisebb baráti csoportok elhelyezésére van lehetőség, három különböző apartman és szobák igénybevételével.

A földszinti Vendégház Apartmanban van lehetőség külön kétágyas, saját fürdőszobás, pótágyazható, akadálymentes szobát is bérelni, amihez közös konyha, étkező és nappali is tartozik. Idősebbeknek, kisebb létszámú családoknak, vagy pároknak javasoljuk.

A földszinti, külön bejáratú Családi Apartman egy szokásos családi ház elrendezésben, két (franciaágyas és emeletes ágyas) hálószobával, nappalival, konyhával, étkezővel és fürdőszobával egy kisgyerekes család igényeinek felel meg legjobban, akik teljesen szeretnének elkülönülni a vendégház forgalmától.

A vendégház alsó szintjéről külön lépcső vezet fel a tetőtéri Galéria Apartmanhoz, mely hatalmas, faszerkezetű galériás nappalival, konyhával, két fürdővel és egy négy ágyas szobával rendelkezik. A galérián elhelyezett ágyakkal akár 10 fős csoportot is tud fogadni. Nagy teret igénylő, aktív, fiatalos családoknak, csoportoknak ajánljuk. Nagyobb társaság esetén érdemes együtt bérelni a földszinti Vendégház Apartmannal.

Az önellátás lehetősége mellett lehetőség nyílik a teljes, vagy félpanziós ellátás igénylésére is, mivel 2021. tavaszán nyit ki a vendégházhoz közel egy új, erdei kisvendéglő, ahol helyi termékekből, erdei alapanyagokból készült ételekkel és italokkal várják a kirándulókat. Kézműves foglalkozások, túravezetés, környék számos látnivalója, valamint személyre szabott programajánlói teszi igazán különlegessé Annafürdőt!

Látnivalók a környéken:

vadaspark, interaktív kilátó, pihenőtó, Apponyi-kastély, ökoház

Turistaház adatlap

Országrész: Dél-Dunántúl
Helyszín: Lengyel-Annafürdő
Férőhely: 29

Elérhetőség

Telefon: +36/(74)482-487,
+36/(30)947-0898

E-mail: annafurdo@gyulajzrt.hu
Weboldal: gyulajzrt.hu/turizmus
Facebook: /Annafürdő Vendégház és Erdei Iskola
Cím: 7184 Lengyel-Annafürdő, külterület 176.
GPS: 46.388179°, 18.372034°

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds