Skip to main content

Kommunikációs munkatársat keres az Aktív Magyarország

Jól írsz? Jól Nem okoz gondot a social media kezelése sem? Emellett tájékozott vagy a világ dolgaiban, és akár a politika sem áll nagyon távol tőled? Sőt még azt is tudod, mire kattint a célcsoport, és mire küldi a like-okat? Ha a válasz igen, és mindemellett még szívesen járod az erdőket, hegyeket, folyókat, mezőket, és ezeket a helyeket meg is mutatnád minél több embernek, akkor egymást keressük!

Kik vagyunk?

Az Aktív Magyarország feladata, hogy felrázza és megmozgassa az országot. Legyen szó napi testmozgásról vagy épp hétvégi kirándulásról. Munkádat az aktív Magyarországért felelős államtitkár mellett végeznéd. Az államtitkárság szabadidősporttal és aktív turizmussal kapcsolatos fejlesztéseket és programokat támogat illetve koordinál, amelyek célja, hogy egészségesebben élhesse mindenki az életét. Röviden a feladatunk, hogy tegyünk azért, hogy az ország egyre jobb hely legyen.

 

Mi lenne a te feladatod?

Rengeteg témával folglakozunk, amelyeket jól szeretnénk elmesélni és bemutatni a média hagyományos és közösségi felületein. A te feladatod az lenne, hogy pontosan, gyorsan és érdekesen mutasd be a támogatott projekteket. Van, amikor sajtótájékoztatót kell szervezned és sajtóközleményt írnod, van, amikor posztolnod kell egy-egy helyszínről, Facebook live-ot készítened az eseményről (nem neked szerepelni), és van, amikor a médiamegkeresésekre kell válaszolnod. A munkaköröddel együtt fog járni az utazás: sajtóeseményektől függően hetente akár többször is az ország valamely pontjáról kell tudósítanod.

 

Kivel végeznéd ezt a munkát?

Az Aktív Magyarországért Felelős Államtitkárság munkatársai lesznek a közvetlen kollégáid. A kommunikációs csapatot egy filmes/fotós kollégával közösen fogjátok alkotni, de szorosan együtt fogsz működni az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ kommunikációs csapatával, akik az Aktív Magyarország brand-et kezelik.

 

Még egyszer a feladatokról:

  • sajtótájékoztatók szervezése
  • médiamegkeresések megválaszolása
  • államtitkár social felületének kezelése (posztolás, videókészítés, moderálás)
  • kapcsolattartás támogatott szervezetekkel, kommunikációs tevékenységük segítése
  • kapcsolattartás minisztériumok kommunikációs osztályaival
  • részvétel kommunikációs kampányok kidolgozásában

Milyen embert keresünk?

Olyat, aki szeret és tud kommunikálni, a social media érdekli, és érdekli a témánk, illetve nem áll tőle távol a politikai kommunikáció sem. Az is fontos, hogy a természetjárás és szabadidősport bármilyen formája közel álljon hozzád, hiszen a munkanapjaidon ezzel a témával kell majd foglalkoznod. Fontos a jó íráskészség, kezdeményező készség, kreativitás. Ezzel együtt légy nyitott, érdeklődő, és ne legyen gond a csapatmunka, de a saját munkádért tudj felelősséget vállalni.

Még fontos, hogy legyen B kategóriás jogosítványod.

Mit ajánlunk a munkádért cserébe?

Természetesen elsősorban versenyképes munkabért, és cafeteria juttatást. Továbbá egy budapesti, Andrássy út mellett lévő irodában munkahelyet, jó munkakörülményeket.

 

Ha érdekel a lehetőség, akkor így tudsz jelentkezni:

  • Kérlek, töltsd ki jelentkezési lapot!
  • Elolvassuk, és ha beleillesz az elképzeléseinkbe felhívunk telefonon, és egyeztetünk egy interjút.
  • Interjú során fogsz kapni egy próbafeladatot. Ha ezt is megcsinálod, és jól sikerül, akkor állás kínálunk neked.

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds