Skip to main content

Utazz olcsóbban a Mátrába!

Utazz olcsóbban a Mátrába!

Legyen szó természetjárásról, kerékpározásról, extrém sportokról vagy kulturális kalandozásról, borokról és gasztronómiai barangolásról, a Mátra mindent megad. Most szerencsére a Mátra24 jegy segítségével még olcsóbban és egyszerűbben eljuthatsz a fővárosból a hazai aktív turizmus paradicsomába a MÁV-START, illetve térségen belül a Volánbusz járatain.

Na de mi is az a Mátra24?

Budapestről vonattal indulva, a Mátra24 jeggyel 24 órán át korlátlanul utazhatsz a Mátra térségében közlekedő autóbuszokon, amellyel felfedezheted a táj természeti és kulturális kincseit. A jegy április 5-től vásárolható meg és április 6-tól használható utazásra, hétvégén és ünnepnapokon egész évben elérhető, az adott napon pedig 0-24 óráig használható utazásra. Iskolai szünetek idején, mint most a tavaszi szünetben – minden nap megvásárolható, ekkor az érvényesség a megváltás idejétől számított 24 óra.

Hol érvényes?

A jegy az érvénytartamon belül korlátlan utazást biztosít vonattal a Budapest-Keleti–Hatvan–Gyöngyös és a Hatvan–Pásztó–Nagybátony vonalszakaszokon, autóbuszon pedig a legtöbb mátrai viszonylaton a térségen belül.

A teljes érvényességi területet itt tudod megnézni:

Hol tudod megvásárolni és mennyibe kerül?

A Mátra24 jegy teljes áron 3900 forintba, 26 éven aluliaknak 2600 forintba kerül, amit a MÁV-START jegypénztáraiban és a jegykiadó automatákban tudsz megvásárolni, a MÁV applikációban pedig további 10%-os kedvezménnyel tudod megszerezni. 

További információt a Mátra24-ről itt találsz:

Fedezd fel a Mátra természeti kincseit!

A mátrai csend és jó levegő nyugalmat kínál, de ha izgalomra vágysz, akkor is itt a helyed! Nyári forróságban jól esik hűsölni a patakok partján, kortyolni a csevicék gyógyvizéből, rácsodálkozni az ország legnagyobb természetes vízesésére. Másra vágysz? A Mátra vonulatain számtalan csúcs és kilátó vár, többről az Alföldtől a Tátráig ellátni. Vágj neki, nézz körül az ország tetejéről, nem fogsz csalódni, és visszajáró felfedező leszel!

Csekkold le a Mátrában található túráinkat!

További blogposztjaink

Ha június, akkor levendula – Lilába borul Tihany, haza is vihetsz belőle!

TOP 5 levendulás program júniusra

Válogatásunkban összegyűjtöttük nektek a következő hetek legszuperebb programjait, szedd magad helyeit, virágünnepeit, melyek a levendulához kötődnek.

Nézz szét túráink között!

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds