BükkTuristaház

Rejteki Kutatóház

By 2021.01.12.No Comments

A Répáshuta és Bükkszentkereszt között a 2505-ös út mellett lévő Rejteki Kutatóház 49 fő számára kínál szálláshelyet az egész év során. A szállás ideális baráti társaságok számára, de családi programok, osztálykirándulások, vagy csapatépítő rendezvények kiváló helyszíne lehet. Az erdei környezet, túraútvonalak és változatos programlehetőségek okán erdei iskolai programok számára is kiváló adottságú színhely. A szálláshely előtti parkolóból két tanösvény is indul, amelynek az ismeretanyaga az erdei iskolai programokhoz kapcsolható. A közeli Répáshutáról pedig további két tanösvény is végigjárható.

Szolgáltatások:

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság legrégebben működtetett szálláshelye, a Rejteki Kutatóház évtizedek óta fogad gyalogos és kerékpáros turistákat, valamint az erdőt felfedezni vágyó gyerek- és felnőtt csoportokat. A 2020-as felújítás keretében az épület és az apartmanok modernizálása, fedett teraszt kialakítása, valamint energetikai korszerűsítések történtek, melynek köszönhetően a szálláshely már egész évben fogad vendégeket. A tetőtérben két 20 férőhelyes hálóterem modern vizesblokkokkal, a földszinten két saját fürdőszobás, 3 ágyas szoba, míg az alsó épületszárnyban egy minikonyhás családi apartman áll a vendégek rendelkezésére.

A kikapcsolódást segítik a játékszobában elhelyezett kültéri sportszerek, fitness eszközök és pingpongasztal. Korszerű konyhai eszközök állnak a családok, baráti társaságok rendelkezésére, ha maguk szeretnék elkészíteni ebédjüket, vacsorájukat.

Turistaház adatlap

Térség: Bükk
Helyszín: Bükkszentkereszt
Férőhely: 49

Elérhetőség

Telefon: +36/30/522-9014
E-mail: info@penzpatak.hu
Weboldal: bnpi.hu/hu/szallas/rejteki-kutatohaz
Facebook: facebook.com/bukkinemzetipark
Cím: Bükkszentkereszt 0102 hrsz.