Skip to main content
Blog

Most játszva nyerhetsz 1 milliót az iskoládnak

By 2023.03.17.No Comments

Március 27-én kezdetét veszi a 77 napig tartó verseny

Ha lenne 1 millió forintod, te milyen sporteszközökre költenéd? Érdemes ezen már most gondolkodnod, miközben letöltöd a telefonodra a MillióLépés applikációt, hiszen még pár nap, és kezdetét veszi az iskolaközi verseny. A Magyar Szervátültetettek Szövetsége az Aktív Magyarország támogatásával hazánk egyik legnagyobb, mozgásra ösztönző programját indítja el, amely 77 napon keresztül állítja kihívás elé a tanulókat, a szülőket, a rokonokat és a tanárokat. A minden eddiginél több embert megmozgató erőpróbával mindenki nyer: a résztvevők fittebbek és egészségesebbek lesznek, 100 iskola pedig 1-1 millió forinttal lesz gazdagabb, melyet sporteszközök vásárlására fordíthat. Jól hangzik, ugye? Akkor ismerkedj meg az alkalmazással, és kezd el gyűjteni a lépéseket!

Sajnos hazánkban minden negyedik hétéves kisdiák elhízott, a magyar lakosság háromnegyede pedig gyakorlatilag sohasem sportol. Ezzel a sereghajtók között kullogunk az európai országok listáján. A Magyar Szervátültetettek Szövetsége által szervezett, és az Aktív Magyarország által támogatott új ösztönzőprogram ezen állapotok felszámolásához szeretne hozzájárulni azzal, hogy mozgásra ösztönözni az általános és középiskolás tanulókat, a szülőket, a rokonokat és a tanárokat.

Ha te is szívesen segítenél egy iskolát, akkor töltsd le a MillióLépés applikációt a Google Play vagy App Store áruházakból, és csatlakozz a kiválasztott iskolához és osztályhoz! A „Millió lépés az iskoládért” játék keretein belül több mint 60 féle mozgásformát tudsz digitálisan rögzíteni, majd ezeket lépésekké alakítani. Az iskolákhoz regisztrált játékosok lépéseit összeadják, és megjelenítik az Országos Kékkör útvonalán. Minden megtett Országos Kékkör (2.586 km) után egy sorsjegy jár. Egy iskola minél többször körbeér, annál nagyobb eséllyel indul a játék végi sorsoláson, ahol 100 iskola 1-1 millió forintot nyerhet sporteszközök vásárlására az Aktív Magyarország felajánlásaként.

És hogyan vehetsz részt a programban? Töltsd le az applikációt a telefonodra és kövesd a regisztrációs utasításokat! Add meg a nemedet, életkorodat és a vármegyédet, hogy részt vehess a kategóriák szerinti egyedi versenyekben, és válassz egy iskolát a legördülő menüből, amelyet támogatni akarsz a lépéseiddel! A regisztráció és a versenyen való részvétel ingyenes. További információt a program weboldalán találsz. Lépésre fel!

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds