Skip to main content

Járd be virtuálisan a turistaszállásokat!

Járd be virtuálisan a turistaszállásokat!

Turistaházat keresel, és foglalás előtt szívesen megnéznéd, milyen a hely hangulata? Honlapunkon 16 turistaházat fedezhetsz fel 3D sétával. Virtuálisan körbejárhatod a környezetet, beléphetsz az épületbe és a drónpanorámát is megcsodálhatod. Nézz szét a séták között!

Erdei környezetben az Észak-Dunántúlon

A Bakony rengetegében három virtuálisan bejárható szálláshelyet is találsz. A hegység szívében, Fenyőfő és Vinye között, a Hódos-ér partján várja a vadászni, kirándulni, pihenni vágyókat a Hódos-éri turistaház. Innen délnyugatra, a bakonyi Gyilkos-tóként is emlegetett Hubertlaki-tó szomszédságában, csendes, nyugodt, természetközeli helyszínen találod a Bakonybéli Erdészet Hubertlaki turistaházát. Ha családias jellegű szálláshelyet keresel a környéken, a Farkasgyepűi Erdészet németbányai vendégháza jó választás lehet. A szálláshelyet körülölelő hegyek, jó minőségű utak kiváló túrázási és kerékpározási lehetőséget nyújtanak az idelátogatók számára.

Hódos-éri Vendégház, Bakonyszentlászló

Hódos-éri Vendégház

Hubertlaki kulcsosház, Ugod

Hubertlaki kulcsosház

Németbányai vendégház, Németbánya

Németbányai vendégház

Barangolás délnyugaton

A Mecsek és a Dráva vidéke érdemes rá, hogy felfedezd. Itt két turistaházat is bejárhatsz virtuálisan. Az orfűi házat 2020-ban adták át a méltán népszerű Orfűi-tó partján. Ha még délebbre mennél, a Duna-Dráva Nemzeti Park területén fekszik a Kolokán szálló, amely nagyobb csoportok befogadására is alkalmas. Ha igazán különleges élményre vágy, akkor várd téged 2020-ban az év turistaházának választott Annafürdő Vendégház a Tolnai-hegyháton. A turistaház egy csodálatos parkerdőben fekszik, ahol lombkorona ösvény, tavacska, erdei iskolai élmények teszik még teljesebbé a pihenést.

Vízfő Turistaház, Orfű

Vízfő Turistaház

Kolokán Szálló, Szaporca

Kolokán Szálló

Annafürdő Vendégház, Lengyel-Annafürdő

Annafürdő Vendégház

Budapest környéki szállások

A Hármashatár-hegyi turistaház a természetben fekszik, mégis Budapest területén belül. A turistaház alkalmas baráti társaságok kikapcsolódására. Ha nem utaznál a fővárosból messzire, de mégis természetközeli élményre vágysz, akkor ez a te helyed. Kicsit távolabb, de még mindig közel a fővároshoz található Lovasberény, ahol a közeli ingókövekhe való kiránduláson túl akár szervezett tematikus túrákra is jelentkezhetsz. Járd be virtuálisan ezeket a házakat is!

Hármashatár-hegyi Kiránduló Központ – Rotter Lajos Turistaház, Budapest

Hármashatár-hegyi Kiránduló Központ – Rotter Lajos Turistaház

Lujza-majori Kulcsosházak, Lovasberény

Lujza-majori Kulcsosházak

Az Északi-középhegység változatos tájain

Közvetlenül a Baradla-barlang aggteleki bejárata mellett található a Nomád Baradla Kemping és Turistaszálló, ahol a vendégek komfortfokozattól függően választhatnak az olcsó szálláshelyektől az igényes új rönkfaházakig. Innen nem messze, szintén az Aggteleki Nemzeti Park területén a Szalamandra Ház várja a kirándulókat, táborozókat, osztálykiránduló csoportokat és az erdei iskolai programok iránt érdeklődőket. Ha a Bükkben kirándulnál, kiváló választás a Fátyol Vendégház, amely a csodás Szalajka-völgyben, az erdő ölelésében, nyugodt, csendes környezet kínál. Amennyiben Lillafüred környékét járnád be, a Borostyán Panzió gyalog- és kerékpártúrák számára is megfelelő kiinduló és érkezési pont. A Mátrában is találsz virtuálisan bejárható turistaházat. A Rudolf-tanya Kulcsosház a hegység északi oldalán, Galyatetőhöz közel található, a közelben olyan látnivalókkal, mint a Kékestető, a Mátraszentistván Sípark vagy a Siroki vár.

NOMÁD Baradla Kemping és Turistaszálló, Aggtelek

NOMÁD Baradla Kemping és Turistaszálló

Szalamandra Ház és Erdei Iskola, Szögliget

Szalamandra Ház és Erdei Iskola

Fátyol Vendégház, Szilvásvárad

Fátyol Vendégház

Borostyán-panzió, Répáshuta

Borostyán Panzió

Rudolf-tanya Kulcsosház, Parádsasvár

Rudolf-tanya Kulcsosház

Alföldi síkokon

Az Alföldet járva nem a megszokott turistalátványosságokkal találkozhatunk: végtelennek tűnő síkok, alföldi akácosok és szántóföldek ejtik rabul az erre túrázók szívét.  Alföldi kéktúrázóknak remek szálláslehetőség az Érsekhalma közelében elhelyezkedő Hajósszentgyörgyi Vendégház, amely egyedülálló környezetben található, az egykori kalocsai érseki majorság területén, jellegzetes alföldi akácerdők ölelésében. Aki pedig a Hortobágyi pusztákat barangolná be, választhatja a Fecskeház Erdei Iskolát, ahonnan könnyen megközelíthető a Kilenclyukú híd és a Mátai Ménes.

Hajósszentgyörgyi Vendégház, Érsekhalma

Hajósszentgyörgyi Vendégház

Fecskeház Erdei Iskola és Ifjúsági Szállás, Hortobágy-Máta

Fecskeház Erdei Iskola és Ifjúsági Szállás

Kirándulás a Balaton környékén

A tanúhegyekkel, medencékkel tarkított Balaton-felvidék hazánk egyik legnépszerűbb idegenforgalmi régiója. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság 2005-ben vette használatba az Angolkisasszonyok egykori patinás csopaki nyaralójából kialakított Park Villa Panzió és Konferenciaközpontot egy gyönyörű 2 hektáros park szívében. A szálláshelyről több tanösvényt és turistautat és kilátót is elérnek a vendégek.  A Park Villa mellett kialakított szabadtéri szalonnasütő kiegészítéseképpen egy nagy méretű kemence is épült a kerti pavilon épületében, amely további közös főzési, szórakozási lehetőséget kínál.

Park Villa Panzió, Csopak

Park Villa Panzió

 

További blogposztjaink

Íme a 2023-as év kedvencei

Íme a 2023-as év kedvencei

Idén is kerestük az ország legizgalmasabb kilátóját, legkényelmesebb turistaházát, legjobb kerékpárútját és legszebb erdei kerékpárútját. Célunk a 2020 óta minden...

Nézz szét túráink között!

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds