Skip to main content

Fuss, túrázz, evezz és bringázz a GeoGO több mint 600 virtuális útvonalán hazánk legfestőibb tájain!

Fuss, túrázz, evezz és bringázz a GeoGO több mint 600 virtuális útvonalán hazánk legfestőibb tájain!

A jelenlegi járványhelyzetben sajnos tömegrendezvényeken nem tudunk találkozni, de a GeoGO oldal segítségével mégis egy nagy közös virtuális felületen teljesíthetünk útvonalakat túrázva, futva, kerékpározva és március közepétől már evezés sportággal is bővül a repertoár. December 1-vel a GeoGO-hoz kapcsolódott az Ötpróba közössége is, így az elmúlt hónapokban már több ezer lelkes szabadidő-sportoló csatlakozott a GeoGo alkalmazáshoz, ahol lehetőség van az ötpróba virtuális pontok gyűjtésére is. Újításként március első napján külön felületen érhető el a népszerű Maradj Fitten program: az otprobamaradjfitten.hu oldalon több mint száz ingyenes útvonal közül választhatnak az ötpróbázók. Ideális időtöltés és remek választás azoknak, akik a természetben, jó levegőn, aktívan szeretnék eltölteni a szabadidejüket, egyénileg vagy akár kis csoportokban is.

GeoGO oldal – virtuális és instant pontgyűjtés

A GeoGO túrák a teljesítménytúrákhoz hasonlíthatók, azaz a túrákat meghatározott útvonalon, meghatározott szintidőn belül kell teljesíteni. Lényeges különbség, hogy a túrák nem rendezvényként kerülnek meghirdetésre, így egyénileg és csoportosan, de mégis igazoltan bármikor teljesíthetők. A túrák teljesítését a GeoGO alkalmazással kell igazolni. A hazánk legszebb tájegységeit átszelő több mint 600 gyönyörű útvonal között megtalálhatóak rövidebb séták és komoly kihívást jelentő 100 km-es túrák is, de az útvonalak lehetőséget adnak a futás és kerékpár sportágak teljesítésekre is, március 15-től pedig készülünk a kajak-kenu útvonalakra.

A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft., mint az Ötpróba sorozat koordinátora a koronavírus-járvány következtében kialakult nehéz helyzetben továbbra is arra törekszik, hogy a 25.000 főt számláló szabadidő-sportolóit megfelelően kiszolgálja, ezáltal folyamatosan lehetőséget biztosítson a sportolásra és a pontgyűjtésre. Ezt a célt szem előtt tartva december 1-től szorosan együttműködik a GeoGO szabadidősport-útvonalakat nyilvántartó oldallal, amelyen az Ötpróba-Maradj Fitten program keretein belül jelenleg három mozgásformában (túrázás, futás és kerékpározás) gyűjthetőek az Ötpróba-pontok. A regisztrált ötpróbázóknak díjmentesen több mint 120 útvonal közül van lehetőségük választani, és így legfeljebb havi 6 Ötpróba ponttal gyarapíthatják egységeik számát.

A Maradj Fitten program instant, bármikor, bárki által teljesíthető útvonalai mellett az Ötpróba csapata természetesen az összes szervezőtársa számára fenntartja a lehetőséget, hogy a járvány következtében meghozott szigorú intézkedések miatt elmaradt rendezvényüket feltöltsék a GeoGO oldalra, és virtuálisan bonyolítsák le – így az esemény sem marad el teljesen, illetve az ötpróbázóknak sem kell kényszerszünetet tartaniuk.

Fontos hangsúlyozni, hogy innentől virtuálisan csak azok tudnak pontot gyűjteni, akik a már meglévő Ötpróba-regisztrációjuk mellett a GeoGO oldalon is rendelkeznek profillal, amelyben egyedi Ötpróba-azonosítószámukat is megadták. A lényeg, hogy az adott útvonal vagy esemény teljesítésének megkezdése előtt már legyen kitöltve a résztvevő GeoGO profiljában az Ötpróba-azonosítószámra vonatkozó rész.

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds